Norge, tullingers fødeland?




Hva er det som skjer med oss norskinger? Daglig blir jeg kvalmrysta av stadig nye overskrifter i media om hengte kråker, torturerte katter, vingeklippede duer, hunder som har fått øynene stukket ut, og kyr som blør ihjel innvendig fordi vi har kasta brusbokser i beitene deres. Er vi blitt gale?

Samtidig roper vi over oss i blodtørstig hat når ulv, gaupe eller bjørn tar sau. Det er jævlig, helt klart. Lidelse er lidelse. Og tap er tap. Men det er ikke gjort med kalkulert ondskap. Det er ikke gjort i tortur-lyst, slik som de dyrene som med overlegg er blitt torturert ihjel eller bare forlatt lidende av oss tofotinger, verdens verste rovdyr, ever.

Måse som er limt fast slik at den må ligge der, og sakte dø på en grotesk måte. Pølsebiter med barberblad i, lagt ut for hunder. 

Vi spytter på svensker som kommer. Vi truer køvakter på fergeleiene med juling når vi ikke kommer med første ferga. Vi mobber småvokste, vi hater muslimer, vi skriver fæle ting om homofile på nett. 

Vi tar oss til rette. 1-metersavstanden gjelder for svensker, muslimer, homofile og svarte. Vi skal ha plass. Vi skal med først. Vi skyter ulv. Vi skal feste. Vi skal for faen først på flyet til Granka. "Fordi vi fortjener det."

Vi skaffer oss katt i selvmedlidenhet i karantenetida, men dumper den i nærmeste søppelboks når karantenetida er over. "Fordi vi fortjener det."

Hva er det for grunne grilldress-people vi er blitt? Så langt fra naturen at vi hater den. Er redd den. Dreper de vi møter, "fordi de fortjener det"?? Hater søringer, sytete nordlenninger, snyltende finnmarkinger, alkoholiserte jævler, innavla fra ytterst til innerst. Det er det vi går rundt og tenker om hverandre. "Er det nødvendig med Pride, da? Herregud, de kan vel homse så mye til vil i skapene sine!"

Men grille skal vi! Sannelig skal vi det. Grille misshandla griser og abnorme kyllinger. Grille oppdrettslaks som tar større og større plass i merdene sine, så fulle av miljøgifter at EU råda til begrensa inntak i 2018. 

Vi peiser på med microplast, med alt vi "fortjener" og søpler rundt oss mens vi ser på Norske RedNecks og stupide campere, på ensomme danskebåtturister, på Ex on the Beach, der vi håper på krangel, fyll og live-sex. 

Hva er det for folk vi er blitt?

Om jeg føler meg bedre enn alle andre? Jeg kan garantere deg at jeg føler meg MYE bedre enn de som laster ned barneporno, som torturerer dyr, som spytter på tiggere. Men jeg spiser gris, jeg drikker øl som den verste viking, og har fleecejakke. 

Kan vi ikke bare gjøre som reklame-Atle Antonsen sier: TA DEG SAMMEN!

Takk for i dag. 

Bildet er tatt fra Dagbladet tidligere i sommer. 







Kommentarer

  1. Du har formidlet godt, det mange av oss tenker. Fortsett engasjementet - enig: Verden må ta seg sammen!

    SvarSlett
    Svar
    1. takk! ja, av og til må man bare si høyt det man tenker.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Om å føle seg så inn i hel**te usolidarisk med søringan.

En stjerne skinner i natt. Før tusen av de faller grusomt ned.

Om å la et hus dø uten verdighet.